Υγειονομικό Υλικό

Υγειονομικό Υλικό

Τα πάντα για την νοσηλευτική φροντίδα κατ΄οίκον

Αναλώσιμα

Τα ποιοτικά αναλώσιμα  συμβάλουν στην ορθή και ασφαλή ιατρική πράξη, στην ασφάλεια ασθενών και νοσηλευτών μέσω έλεγχου των λοιμώξεων αλλά και της ασφαλούς φροντίδας των ασθενών. Τα αναλώσιμα που διακινούνται από  μας είναι άριστης ποιότητας και κατασκευής, ασφαλή, εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από όλους τους αρμόδιους φορείς. Τα αναλώσιμα υλικά που προσφέρουμε συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων απολυμαντικά υλικά, εξεταστικά γάντια, διαγνωστικά τεστ, ζελέ υπερήχων, εξεταστικά ρολά ράμματα, χειρουργικά πεδία κ.α.

Η εταιρεία, Ορθοπεδικός οίκος Φλώρινας μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα από ιατρικά αναλώσιμα για γενική χειρουργική, γυναικολογία, παιδιατρική, δερματολογία, ορθοπεδική κ.α. ειδικότητες. Εξασφαλίστε με τα αναλώσιμα υλικά που σας προσφέρουμε οικονομία, απόδοση και ασφάλεια στην παροχή της υγειονομικής περίθαλψης

Αναζητήστε όλο το εύρος από τα αναλώσιμα ιατρείου που παρέχουμε και διαλέξτε τα προϊόντα που είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

 

Σε όλα μας τα προϊόντα, τα μέλη λαμβάνουν 20% έκπτωση, στις ήδη τιμές υπερχονδρικής που αναφέρονται. Όπως επίσης και η διακίνησή τους γίνεται κατ΄οίκον δωρεάν.

 

Share :