Η εταιρία μας

Ποιοι είμαστε …

Το πρόγραμμα «Φροντί-ΖΩ» διαθέτει
πλήρως εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό,
με δυνατότητα εξυπηρέτησης ασθενών, ηλικιωμένων, μοναχικών ατόμων, ατόμων με ειδικές ανάγκες και παράλληλα διαθέτει πλήρη γκάμα υγειονομικού και ιατρικού εξοπλισμού σε τιμές χονδρικής.

Ακόμα, σε πλήρη σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, διεκπεραιώνει τις γνωματεύσεις, για  επιθέματα κατακλίσεων, αυτολυπαινόμενους καθετήρες για διαλείποντες καθετηριασμούς, στομίες, κολοστομίες, οξυγονοθεραπείες, Αμαξίδια αναπηρικά, κρεβάτια κτλ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση , σε όλη την Ελλάδα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας (αποστολή, εφαρμογή,  κτλ) και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, (αιτήσεις σε ασφαλιστικά ταμεία, καλύψεις πλαφόν, κτλ) είμαστε στη διάθεσή σας.

Η ιστορία μας

Το «Φροντι-ΖΩ» δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2011 και στεγάστηκε σε έναν χώρο, με το κατάστημα ιατροτεχνολογικών προϊόντων «Ορθοπεδικός Οίκος Φλώρινας» από τον ιδρυτή και δημιουργό της Νάτση Αρ. Αντώνιο, με μια πλούσια ομάδα νοσηλευτών και νοσηλευτριών, αλλά και Κοινωνικής Λειτουργό.
Με αργά και μεθοδικά βήματα μεγάλωνε η γκάμα των προς διάθεση προϊόντων, με συνέπεια να μεγαλώνει και να εξελίσσεται και η ομάδα των ανθρώπων.

Το όραμα μας

Η δημιουργία μιας πρότυπης και εξαιρετικά καινοτόμου εταιρείας κατ΄ οίκον νοσηλείας που θα προσφέρει σε 24ώρη βάση προϊόντα και υπηρεσίες στον ασθενή συνδυάζοντας τις καταλληλότερες λύσεις, επιλέγοντας από μια συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα, είναι το όραμά μας. Ανεξίτηλος στόχος είναι και θα παραμένει η ανακούφιση αλλά και η αποκατάσταση (ίαση) κάθε συνανθρώπου μας. Ατενίζοντας το μέλλον βλέπουμε έναν ολοκληρωμένο οίκο υγείας που θα υποστηρίζει έμπρακτα και με αποδείξεις τη λογική του «one-stop-shop» . 
Σχεδιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια μία δομημένη οργάνωση, μία συγκροτημένη διαχείριση και μία συνολική εξυπηρέτηση του παρακάτω δίπτυχου: 
– Παροχή ιατρικών μηχανημάτων, αναλώσιμου υγειονομικού υλικού και ιατροτεχνολογικών προϊόντων 
– Ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσω ενός μελετημένου συνόλου επιστημόνων επαγγελματιών υγείας.

Έτσι, έχει καταφέρει να θεωρείται από το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού κόσμου, μια πραγματικά αξιόπιστη και ουσιαστικά καινοτόμος εταιρεία.

 Στην πορεία της εταιρείας έχει παρατηρηθεί και έχει πλέον κατοχυρωθεί σαν βασικό χαρακτηριστικό της γνώρισμα, η εμπιστοσύνη των ανθρώπων που την επιλέγουν – ανθρώπων που δύσκολα εμείς στο Φροντί-ΖΩ θα αποκαλούσαμε πελάτες…
Βασικοί άξονες διαφοροποίησης του τρόπου λειτουργίας μας – που μας αναγνωρίζουν όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί έστω και μια φορά μαζί μας – είναι τα επώνυμα ποιοτικά προϊόντα, η ομάδα των ανθρώπων μας, η εξυπηρέτηση και η υποστήριξη που παρέχουμε και η αξιοπιστία σε κάθετι που αναλαμβάνουμε.
Η εταιρεία έχει επιλέξει να δραστηριοποιείται στο χώρο της κατ’ οίκον νοσηλείας επιλέγοντας και προσφέροντας εξαιρετικά μηχανήματα και ιατροτεχνολογικά προϊόντα για τους ασθενείς που χρήζουν υποστήριξη της υγείας τους και νοσηλεία κατ’ οίκον, αφού τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται στο χώρο/σπίτι κάθε ασθενούς (και όχι εντός του νοσοκομείου).

Το ανθρώπινο δυναμικό

Η ομάδα του «Φροντι-ΖΩ»  αποτελείται από νέους ανθρώπους με έντονο το αίσθημα της προσφοράς, με κυρίαρχη την ευθύνη για την υπεράσπιση και την διαφύλαξη της ζωής αλλά και της ποιότητας αυτής, με όρεξη για ομαδική συνύπαρξη και πάθος για εξέλιξη. Αποτελεί μέρος της καθημερινότητας στο»Φροντι-ΖΩ»  η εκπαίδευση και η παρακολούθηση των αλλαγών στο χώρο της υγείας. Με την κατάρτιση, την παρακολούθηση των αλλαγών και μένοντας πάντα ενημερωμένοι αναπτύσσουμε συνεχώς τις γνώσεις μας σε όλους τους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης που ειδικευόμαστε..

Ο καλύτερος εαυτός μας για την υποστήριξη του ασθενή άμεσα ή έμμεσα είναι η καθημερινότητά μας.

  • car-2
    Για να μπορεί να εκπληρώσει την αποστολή της, η εταιρία μας διαθέτει δικά της αυτοκίνητα.
  • car-1
    Για να μπορεί να εκπληρώσει την αποστολή της, η εταιρία μας διαθέτει δικά της αυτοκίνητα.
και τον κατάλληλο εξοπλισμό
και τον κατάλληλο εξοπλισμό

Σήμερα ο ΕΟΠΥΥ αλλάζει διαρκώς, η σύμπτυξη των ταμείων έχει μπερδέψει τους ασφαλισμένους αναζητώντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα πλαφόν, το πλήθος των υγειονομικών υλικών που δικαιολογούν κτλ. έχοντας σαν αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι να βρίσκονται συχνά προ δυσάρεστων εκπλήξεων. 

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε για όλες αυτές τις αλλαγές.

time
oi axies mas
Το πρόγραμμα Φροντί-Ζω είναι δραστηριότητα του Ορθοπεδικού Οίκου Φλώρινας

Είμαστε στη διάθεση σας